top of page
Start Now

Welcoming Nature's Pride


Op 1 februari heeft Nature's Pride zich aangesloten bij Agriplace, het grootste compliance platform voor veilig en duurzaam ketenbeheer in groente en fruit.

Nature's Pride, een bekende speler in de exotische groente- en fruitindustrie, is onlangs overgestapt op Agriplace Chain als haar supply chain management systeem. Met Agriplace Chain krijgen Nature's Pride en haar telers snel en eenvoudig toegang tot cruciale informatie met betrekking tot certificeringen, pesticide gebruik en inspectierapporten van hun complete toeleveringsketen, waardoor het verzamelen van gegevens en het goedkeuringsproces wordt vereenvoudigd.

Als leverancier van exotisch fruit en groenten strekken de connecties en toeleveringsketens van Nature's Pride zich uit over internationale wateren, wat zich vertaalt in complexe en lange toeleveringsketens die een sterk goedkeuringsplatform voor de toeleveringsketen vereisen.

“Nature's Pride is een voorloper in de versindustrie en zet een nieuwe standaard in duurzaamheid, voor mens en natuur'' vertelt Nico Broersen, Managing Director bij Agriplace. We zijn er trots op dat ze met ons hebben gekozen als hun nieuwe platform om ervoor te zorgen dat de juiste informatie altijd beschikbaar is om te garanderen dat hun supply chain zich houdt aan de sociale, milieu- en voedselveiligheidseisen die zij stellen''. Nico vervolgde ''Bovendien delen we dezelfde kernwaarden waarbij sociaal en ecologisch verantwoorde toeleveringsketens leveranciers ten goede moeten komen in plaats van waarde af te nemen en we streven ernaar dit samen waar te maken.''

“De uitgebreide functionaliteiten van het Agriplace-platform, het gebruiksgemak voor Nature's Pride en leveranciers en tot slot de database-integraties waren de belangrijkste factoren die het de beste voorkeur voor Nature's Pride maakten.''

Samenwerken met Agriplace aan veilige en duurzame toeleveringsketens

“Bij Nature's Pride leveren we de lekkerste exotische groenten en fruit van onze toegewijde telers over de hele wereld. Tegelijkertijd stimuleren we de voedselketen om efficiënter, eerlijker en duurzamer te worden, voor en samen met mens en natuur.  We werken nauw samen met onze telers om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste sociale en milieunormen'', vertelt Adriëlle Dankier CEO van Nature's Pride. ''Onze leveranciers via Agriplace in staat stellen om eenvoudiger informatie te delen en geautomatiseerde controles op naleving is essentieel om ervoor te zorgen dat onze producten altijd voldoen aan onze eisen en daarbuiten''.

Automatisering en procesverbetering zijn de sleutel voor Nature's Pride

''We streven altijd naar manieren om dingen slimmer en efficiënter te doen'', vertelt Michiel Jacobse Manager Quality Management & Process Improvement. ''De vele database koppelingen voor certificaatinformatie zoals met GLOBALG.A.P. en interfaces met laboratoria helpen ons tijd te besparen door geautomatiseerde verzameling en controles.'' ''Bovendien kunnen door de eenvoudige interface meer afdelingen gemakkelijk gebruik maken van Agriplace, waardoor inkoop- en commerciële teams de juiste beslissingen kunnen nemen.'' ''We kijken uit naar de samenwerking met Agriplace om nog meer onderwerpen rondom milieu- en sociale compliance te automatiseren''.

Natures Pride

Bij Nature's Pride laten we iedereen graag genieten van vandaag en morgen. Dit doen we door de lekkerste exotische groenten en fruit te leveren, afkomstig van onze toegewijde telers over de hele wereld. Tegelijkertijd stimuleren we de voedselketen om efficiënter, eerlijker en duurzamer te worden, voor en samen met mens en natuur. Wij zijn de vooruitstrevende partner die je begeleidt en inspireert op deze reis naar een betere wereld.

Zo kunnen we allemaal echt genieten van onze wereldwijde smaken. Iets waar we al meer dan 20 jaar erg trots op zijn. Nature's Pride: Geniet vandaag, verander morgen!

Agriplace

Agriplace helpt organisaties hun eigen compliance of die van hun leveranciers te verbeteren. Onze oplossingen helpen gebruikers de kosten te verlagen, het inzicht te vergroten en de naleving van leveranciers en producten te garanderen. Dit wordt gedaan door middel van het grootste compliancenetwerk in de versindustrie dat dubbel werk vermindert en door koppelingen met databases zoals GLOBALG.A.P., BRC en Planetproof.

Comments


bottom of page