top of page

[WEBINAR] Agriplace & SIFAV presenteren gezamenlijk webinar over Duurzaamheidsrisicobeoordeling



Omdat de behoefte aan inzicht in duurzaamheidsrisico's in de wereldwijde toeleveringsketens voor groenten en fruit een uitdaging vormt voor veel actoren in de sector, heeft Agriplace in samenwerking met SIFAV (Sustainable Fruits and Vegetable Initiative of idh) een nieuwe module ontwikkeld waarmee de gebruiker risico's op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur kan monitoren en beperken.


De module Sustainability Risk Assessment identificeert belangrijke actiepunten door de inkoopgegevens van de gebruiker (op basis van land, regio, volume en product) te combineren met gegevens van 18 toonaangevende duurzaamheidsdatabanken. Het resultaat is een aangepaste, bruikbare en duidelijke risicoanalyse, die de basis vormt voor moderne due-diligence rapportage.


In dit webinar krijgt u een gedetailleerd inzicht in het ontstaan van deze innovatieve module, de use cases die het vervult voor huidige gebruikers, en hoe de functionaliteiten ervan uw organisatie ten goede kunnen komen.


Het webinar is in het Engels en wordt gepresenteerd door Key Account Manager Frederic Unger van Agriplace. Gastspreker is Astrid Beaten, Program Manager, Food Crops & Ingredients van SIFAV.


We kijken uit naar uw deelname.

Wanneer: Wed, 14/12/2022 - 14:00 Amsterdam (GMT +1:00)

AANMELDEN HIER



Agenda


1. Inleiding tot duurzaamheidsuitdagingen in de groenten- en fruitindustrie

2. SIFAV en haar leden

3. De module Duurzaamheidsrisicobeoordeling

4. Hoe sluit deze nieuwe module aan bij Agriplace Chain?

5. V&A

bottom of page