top of page

[WEBINAR] Agriplace & GLOBALG.A.P.: Chain of Custody certificeringsproces



Aangezien het GLOBALG.A.P. Chain of Custody (CoC) certificaat vanaf januari 2023 een marktvereiste wordt voor handelaren die producten verkopen met een GLOBALG.A.P. claim, sluiten steeds meer bedrijven zich aan bij Agriplace Chain om te profiteren van onze GLOBALG.A.P. database connectie en geautomatiseerde retrieval en validatie van certificaatinformatie.



Door deel te nemen aan het komende webinar, kunt u een dieper inzicht krijgen in het GLOBALG.A.P. CoC-certificeringsproces en hoe Agriplace Chain bedrijven ondersteunt bij het verkrijgen van dit nieuwe certificaat. Maar laten we eerst eens kijken naar dit artikel om een idee te krijgen van wat u kunt verwachten van het webinar.


Webinar: Agriplace Chain & GLOBALG.A.P. Chain of Custody Certificeringsproces [Engels].

Tijd: 11:00 - 12:00 CET 28 september 2022

Aanmelden: HIER



Wat is "GLOBALG.A.P. Chain of Custody"?


GLOBALG.A.P. Chain of Custody (CoC) certificering maakt het mogelijk om producten te traceren die afkomstig zijn van een GLOBALG.A.P. gecertificeerd productieproces en ervoor te zorgen dat ze niet worden gemengd met andere producten - van boerderij tot supermarktschap. De GLOBALG.A.P. CoC-certificering maakt toeleveringsketens veiliger en transparanter.




Waarom is GLOBALG.A.P. CoC-certificering vereist?

  1. GLOBALG.A.P. CoC-certificering is vereist voor het hanteren en scheiden van producten uit een GLOBALG.A.P.-gecertificeerd productieproces als men deze blijft verkopen met een GLOBALG.A.P.-claim.

  2. Het is vereist voor bedrijven die producten labelen met een GLOBALG.A.P.-identificatienummer (bijv. GGN, CoC-nummer) of deelnemen aan het GGN-labelinitiatief.


Wat zijn de voordelen van de GLOBALG.A.P. CoC-certificering?

  1. Zorgen voor de juiste herkomst en identificatie van producten uit een GLOBALG.A.P. gecertificeerd productieproces.

  2. De transparantie van de toeleveringsketen en de productintegriteit verbeteren, wat een meerwaarde biedt en de klant geruststelt.

  3. Producten van een GLOBAG.A.P. gecertificeerd productieproces beschermen tegen vervanging of verwatering met producten van niet-gecertificeerde processen.



Wat wordt er besproken in de Agriplace Chain & GLOBALG.A.P. Chain of Custody certificatie webinar?


De 1 uur durende webinar geeft u een diepgaand inzicht in delen van het proces van het verkrijgen van een GLOBALG.A.P. CoC certificering en hoe Agriplace uw bedrijf kan helpen bij het voorbereiden en ondergaan van een audit. De belangrijkste aandachtspunten van het webinar zijn:


  1. Input- en outputverificatievereisten voor GLOBALG.A.P. CoC

  2. Traceerbaarheidsvereisten voor GLOBALG.A.P. CoC

  3. Input- en outputverificatie in Agriplace Chain

  4. Traceerbaarheid in Agriplace Chain

  5. Opzet van Agriplace Chain



Wie zal er aanwezig zijn?


Aan het webinar zal Margarida Monteverde, Product Manager - Chain of Custody bij GLOBALG.A.P. c/o FoodPLUS GmbH deelnemen en de Managing Director van Agriplace Chain, Nico Broersen zal namens Agriplace de gastheer zijn en uitleggen hoe het platform gebruikers helpt met de CoC-certificering.




MELD U HIER AAN VOOR HET WEBINAR


Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@agriplace.com. Ons team spreekt 6 talen (Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Italiaans), stuur gerust een e-mail in de taal van uw voorkeur.

bottom of page