top of page

Agriplace verwelkomt nieuwe ERP-partner: B.i.Team



We zijn verheugd de uitbreiding aan te kondigen van ons partnerschap met B.i.Team, een toonaangevende speler in het digitaliseren van bedrijfsprocessen door middel van krachtige ERP-systemen (Enterprise Resource Planning). Deze strategische samenwerking vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in onze missie om het compliance beheer voor klanten te stroomlijnen en de duurzaamheidspraktijken in de hele sector te verbeteren. 

 

De kern van deze partnerschap is de naadloze integratie van de Agriplace API-interface in Freshfin, het ERP-systeem van B.i.Team dat exclusief is afgestemd op de groenten- en fruitsector. Deze samenwerking belooft een scala aan voordelen voor onze gezamenlijke klanten. 

 

Allereerst wordt er moeiteloos realtime gegevenssynchronisatie, waardoor klanten leveranciers kunnen beheren en op een intelligente wijze documenten kunnen opvragen op basis van actuele supply chain-gegevens. Dit levert waardevolle inzichten op voor inkoop en geïnformeerde besluitvorming voor een optimale productallocatie. 

 

Ten tweede het vereenvoudigen van gestroomlijnde communicatie en het geautomatiseerd delen van documenten, geïntegreerd met databases zoals GlobalG.A.P, BRC, QS en anderen, processen en besparen ze tijd in vergelijking met handmatig werk. 

 

Tot slot vereenvoudigt de verbinding met het Agriplace API-interface de onboarding-processen voor alle uitgenodigde leveranciers. Nu er meer leveranciers en kopers zijn aangesloten bij het Agriplace-netwerk, wordt efficiënte samenwerking en het delen van documenten naadloos, waardoor supply chain-beheer wordt vereenvoudigd. 


Onze samenwerking met B.i.Team opent niet alleen deuren naar nieuwe marktsegmenten en uitbreidingsmogelijkheden, maar versterkt ook ons concurrentievoordeel. Uiteindelijk toont dit uitgebreide partnerschap onze gedeelde toewijding aan het bevorderen van positieve verandering in de sector. 


bottom of page