top of page

Klantverhaal Quality Pack



"AgriPlace stelt ons in staat om op efficiënte wijze ervoor te zorgen dat we onze hoogste prioriteit vervullen, namelijk de behoeften van onze klanten."

- Dirk Spek, Kwaliteitszorg


Quality Pack is een verpakkingsbedrijf met jarenlange ervaring in de internationale AGF-markt. Het bedrijf bedient diverse internationale markten en heeft relaties in onder meer Ethiopië en Egypte, het Midden-Oosten.

Uitdaging

Het is een hoge prioriteit om de behoeften van de consument en de klant op het hoogst mogelijke niveau te bedienen, dus het bijhouden van informatie van alle leveranciers en producten kan veel werk zijn. Daarom zochten we een andere oplossing en gingen we op zoek naar mogelijkheden om dit te automatiseren


Oplossing

AgriPlace Chain maakt het automatisch verzamelen, bewaken en beheren van leveranciersdocumentatie mogelijk. De software zorgt er ook voor dat we de door klanten gevraagde documentatie altijd bij de hand hebben en gemakkelijk kunnen delen. Dit resulteert in een effectievere en efficiëntere manier om compliance data bij te houden en te verzamelen.


Resultaat

Met AgriPlace Chain besparen we tijd en zijn we in staat om alle leveranciersinformatie op een gestructureerde manier te volgen en te beheren.

bottom of page