top of page

Agriplace verwelkomt Staay Food Group



Op 1 oktober is Staay Food Group toegetreden tot Agriplace, het grootste compliance platform voor veilig en duurzaam ketenbeheer in groente en fruit.


De internationale groente- en fruitleverancier zet hiermee een nieuwe stap in het nog beter waarborgen van kwaliteit, betrouwbaarheid en voedselveiligheid. Met Agriplace Chain heeft Staay Food Group nu met één druk op de knop inzicht in onder meer certificeringen, gebruikte bestrijdingsmiddelen en inspectierapporten van alle aangesloten telers. Het verzamelen en vastleggen van al deze informatie kan bewerkelijk zijn en vatbaar voor menselijke fouten, daarom hebben we gekeken naar een automatiseringsoplossing. Staay Food Group koos voor Agriplace Chain vanwege de uitgebreide functionaliteiten bij het managen van een veilige keten in de groente- en fruitindustrie.



Samen werken aan procesverbetering


''Altijd zorgen dat producten in de hele keten aan alle eisen voldoen is veel werk'' zegt Niels Vlasblom, Operations Manager van Staay Food Group. "Procesoptimalisatie en -verbetering is daarom erg belangrijk voor ons. Daarbij werken we ook samen met externe partijen als Agriplace. Hierdoor kunnen we steeds weer verbeteren.''



Agriplace oplossing


"AgriPlace zorgt voor een betere structuur en inzicht in onze data. We kunnen nu direct van telers en andere leveranciers aflezen of ze voldoen aan onze eisen en die van onze klanten", aldus Vlasblom. Het systeem helpt Staay en haar telers onder andere door automatisch informatie te verzamelen uit databases van GLOBAL G.A.P, PlanetProof en BRC Food.



Voor meer informatie:


Staay Food Group BV

Niels Vlasblom - Operationeel Manager

www.staayfoodgroup.com

Agriplace

Nico Broersen

+31 (0)6 - 109 609 52

ncm.broersen@agriplace.com




Staay Food Group

Staay Food Group is een onafhankelijke leverancier van verse groenten en fruit met een eigen teelt en een wereldwijd netwerk. Het familiebedrijf is opgericht in 1946 en bedient klanten uit retail, groot- en detailhandel, foodservice en industrie.



Agriplace

Agriplace helpt organisaties hun eigen compliance of die van hun leveranciers te verbeteren.

Onze oplossingen helpen gebruikers kosten te verlagen, inzicht te vergroten en product compliance te garanderen, door te anticiperen op elk detail van het risico en dit te beheren.

bottom of page