top of page

Introductie van de lancering van GLOBALG.A.P.-meldingen



GLOBALG.A.P. Notificatie is nu beschikbaar op Agriplace Chain: Blijf op de hoogte van alle belangrijke updates


Nu de GLOBALG.A.P.-melding beschikbaar is voor gebruikers van Agriplace Chain, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het handmatig opvolgen van updates. U kunt gewoon de notificatie instellen en op de hoogte blijven van alle belangrijke updates wanneer deze plaatsvinden.


Van de pijnpunten van klanten naar onze oplossing


Wij hebben veel verzoeken ontvangen van onze klanten over het bijhouden van de certificeringsstatus van leveranciers. Omdat we begrijpen dat dit een dringende behoefte is voor onze klanten, hebben we besloten hier rekening mee te houden en met een praktische oplossing te komen. Na slechts drie weken hard werken is ons team verheugd aan te kondigen dat wij nu GLOBALG.A.P. Notification aanbieden. Deze functie is bedoeld om u op de hoogte te houden van alle belangrijke wijzigingen en updates van GLOBALG.A.P., zodat u eventuele verstoringen in uw toeleveringsketen kunt vermijden.


Introduceer de nieuwste update van Agriplace Chain: Directe meldingen van GLOBALG.A.P. naar uw account


Deze nieuwe functie is bijzonder nuttig voor producenten en leveranciers die door GLOBALG.A.P. zijn gecertificeerd, omdat zij hiermee gemakkelijk alle wijzigingen of updates van het certificeringsproces kunnen volgen. Het zorgt er ook voor dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste informatie van GLOBALG.A.P.




Om toegang te krijgen tot de GLOBALG.A.P.-meldingen, gaat u naar de sectie 'Instellingen' van de Agriplace Chain account en zet u de schakelaar 'Meldingen' op 'Aan'. U ontvangt dan meldingen wanneer er een nieuwe update van GLOBALG.A.P. is. [TE BEVESTIGEN].

We hopen dat u deze nieuwe functie nuttig vindt! Zoals altijd, als u vragen of feedback hebt, neem dan gerust contact met ons op via info@agriplace.com of vraag nu een demo aan.

bottom of page